****Garnituur Koude schotel (warm of koud)****

Koud /warm in microgolf/warmen of extra crispy maken in microgolf en daarna koelen.
Koud /warm in microgolf/warmen of extra crispy maken in microgolf en daarna koelen.

****

Warm bakplaat/ warm microgolf / koud
Warm bakplaat/ warm microgolf / koud

****

Warm bakplaat/ warm microgolf / koud
Warm bakplaat/ warm microgolf / koud

****

Warm frituur / warm bakplaat/ warm microgolf / koud
Warm frituur / warm bakplaat/ warm microgolf / koud

****

Warm bakplaat/ warm microgolf / koud
Warm bakplaat/ warm microgolf / koud

****

Warm bakplaat/ warm microgolf / koud
Warm bakplaat/ warm microgolf / koud

****

Warm frituur / Warm oven/ warm microgolf / koud
Warm frituur / Warm oven/ warm microgolf / koud

****

Warm Frituur / warm oven / warm frituur en daarna koud / warm oven en daarna koud
Warm Frituur / warm oven / warm frituur en daarna koud / warm oven en daarna koud

****

Warm Frituur / warm oven / warm frituur en daarna koud / warm oven en daarna koud (100 % Natuurlijke Tender of Haasje)
Warm Frituur / warm oven / warm frituur en daarna koud / warm oven en daarna koud (100 % Natuurlijke Tender of Haasje)

****

Warm Frituur / warm oven / warm frituur en daarna koud / warm oven en daarna koud (100 % natuurlijke kipfilet in lange strips)
Warm Frituur / warm oven / warm frituur en daarna koud / warm oven en daarna koud (100 % natuurlijke kipfilet in lange strips)

****

Warm Frituur / warm oven / warm frituur en daarna koud / warm oven en daarna koud (100 % Natuurlijke tender of Kipfilethaasje)
Warm Frituur / warm oven / warm frituur en daarna koud / warm oven en daarna koud (100 % Natuurlijke tender of Kipfilethaasje)

****

Warm Frituur / warm oven / warm frituur en daarna koud / warm oven en daarna koud (100 % Natuurlijke tender of Kipfilethaasje).
Warm Frituur / warm oven / warm frituur en daarna koud / warm oven en daarna koud (100 % Natuurlijke tender of Kipfilethaasje).

****

Bakplaat/Microgolf/Bain Marie
Bakplaat/Microgolf/Bain Marie

****

Bakplaat met toevoeging van olie / koud
Bakplaat met toevoeging van olie / koud

****

koud
koud

****

koud
koud

****

koud

****